Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Tryg og hurtig vejhjælp - Dueholmkloster
Tryg og hurtig vejhjælp - Dueholmkloster
240
post-template-default,single,single-post,postid-240,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Tryg og hurtig vejhjælp

Vil du også gerne være sikker på at din bil hurtigt, effektivt og sikkert bliver hjulpet hvis uheldet tilfældigvis er ude? Så er Autoplus vejhjælp helt klart noget for dig! For her er du nemlig sikret at din bil bliver fragtet trygt og sikkert hen til det Autoplus værksted hvor du normalt er kunde. For ingen kender netop din bil bedre end din egen mekaniker. Din bilmekaniker kender nemlig bilens historik og hvad du tidligere har fået skiftet og skal derfor ikke starte forfra med at gennemgå bilen. På denne måde sparer du altså en masse tid, men samtidig også penge.

 

Bred dækning

Som bilist vil man selvfølgelig altid gerne have de bedste vilkår hvis uheldet er ude og man har behov for hjælp. Derfor gør det en væsentlig forskel om vejhjælpen er hurtigt fremme, arbejder effektivt og at vejhjælpen kan dække de mest normale problemer bilen kan have.  Herunder ses en liste af blot nogle af de ting som Autoplus vejhjælp dækker:

 

 

 • Strømsvigt
 • Brand
 • Trafikuheld
 • tyveri
 • Dækskade
 • Glasskade
 • Glasbrud
 • Udbedring af skaden på stedet
 • Bugsering til værksted
 • Brændstofudbringning
 • Knækkede nøgler
 • døroplukning

 

 

Når uheldet er ude og du ringer ind til vejhjælpen, bliver du fra start mødt med professionel og dygtig hjælp. Vagtcentralen er døgnbemandet hvor professionelle og uafhængige vejhjælps- og autotransportfirmaer sidder klar til at hjælpe dig, uanset hvornår uheldet er ude. Dette betyder altså at du ikke behøves vente længe før du igen er på farten og med mindst mulig forsinkelse.

 

Tryghed i trafikken

Når og hvis uheldet er ude i trafikken, er det naturligvis rarest for bilisten hvis vejhjælpen når hurtigt frem, så man hurtigst muligt kan komme af sted igen. Vejhjælp tilstræber at nå ud til bilen i nød, inden cirka 60 minutter. Dette skaber en stor tryghed for bilisten, da man er sikret ikke at skulle vente længe på hjælpen. Har uheldet været mere omfattende for bilen og køretøjet bliver vurderet til ikke at kunne blive hjulpet på stedet, bliver bilen hentet indenfor 24 timer. Noget andet som gør netop denne vejhjælp speciel tryg, er at din bil bliver transporteret direkte til dit normale Autoplus værksted, hvor mekanikeren kender din bil og derfor hurtigere og mere effektivt kan ordne skaden og hjælpe dig og dit køretøj ud på vejene igen. Et vigtigt princip for Autoplus vejhjælp er, at du skal føle dig tryg når du færdes rundt på de danske veje.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar