Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Tid til fornyelse  - Dueholmkloster
Tid til fornyelse  - Dueholmkloster
291
post-template-default,single,single-post,postid-291,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Tid til fornyelse 

Foråret er endelig over os og det betyder også at vi kan se frem til længere dage, lyse nætter og forhåbentligt en masse varme og godt vejr. Når alting spirer udenfor, skaber det liv, varme og godt humør. Foråret betyder også at vi for alvor er kommet i gang med året, og det er derfor det oplagte tidspunkt at begynde på nye projekter – måske endda fornyelse af hjemmet. Når solen viser sig og sender sine varme stråler direkte mod os, for vi mere energi, og derfor er tidspunkt lige nu ideelt til opstart af lidt større projekter. 

Gør drømmen til virkelighed

Går du med drømme og ideer til at forny dit hjem er det derfor bare om at komme i gang. Der kan være mange ting i hjemmet, der kan trænge til en opfriskning. Det kan enten være hele rum, der trænger til en kærlig hånd eller blot mindre områder der kan opfriskes for at give et helt nyt look. 

Badeværelset kan ofte være en af de lidt mere uoverkommelige opgaver at starte på, da det giver en række udfordringer – især hvis det er husets eneste badeværelse. Ikke desto mindre er det skønt, når et nyt badeværelse står klar til at blive taget i brug. Har du brug for lidt hjælp eller inspiration til fornyelse af dit badeværelse står Design4Home klar til at guide dig på vej. Design4Home tilbyder en række produkter til hjemme fra førende producenter i Italien og med 30 års erfaring ved de hvad de snakker om. På deres hjemmeside www.design4home.dk kan man finde en masse inspiration og lækre produkter til et kommende badeværelse. Her kan man således hurtig og nemt danne sig et overblik og i ro og mag sammensætte produkterne, så de falder i ens smag, samt passer til hjemmet. 

Stort udvalg

Design4Home har et stort udvalg af diverse ting til badeværelset. Deres sortiment dækker bl.a. over følgende: 

  • Badeværelsesmøbler 
  • Toilet 
  • Fliser 
  • Badekar 
  • Håndvask

På den måde kan du designe dit nye badeværelse lige som du har lyst. Desuden tilbyder Design4Home unikke italienske designer varer efter mål, så de kommer til at passe perfekt til dit badeværelse, og det gælder lige fra håndvaske, møbler og radiatorer. Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte Design4Home. I deres kundeservice sidder både vvs installatører og rådgivere klar til at hjælpe dig, så uanset hvilke problemstillinger du står overfor er der hjælp at hente.  

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar