Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Strålevarme - Dueholmkloster
Strålevarme - Dueholmkloster
274
post-template-default,single,single-post,postid-274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Strålevarme

Kender du til strålevarme? Hvis ikke skal du læse med her. Strålevarme dækker over terrassevarmen og strålevarmepaneler på enten el eller vand. Formålet med disse strålevarmere er at give dig mulighed for nemt og simpelt at varme hjemmet, terrassen eller måske kontoret op uden problemer.

Princippet bag strålevarme stammer fra solen. Solen udsender stråler, der passere gennem luften. Når strålerne rammer jorden, frigives varme, der medvirker til at varme jorden op. Dette er grunden til at jorden opvarmes, når solen skinner. Luften, som strålerne passere, vil derimod ikke blive opvarmet på samme vis. Dette udgør grundlaget for strålevarme. Ligesom solen, udsender strålevarme stråler, der kan opvarme materialer, mens luften, strålerne passere, ikke opvarmes på samme vis. På den måde kan man fokusere opvarmning på bestemte steder eller områder, og derved spare på energien til opvarmning.

Total eller delvis opvarmning

Det er både muligt at benytte strålevarme til total opvarmning af eksempelvis huse eller kontorbygninger, men det er også muligt at supplere det allerede eksisterende varmesystem med strålevarme. På den måde kan man sikre et mere effektivt varmesystem, og man kan nøjes med at opvarme enkelte rum eller afdelinger, og på den måde spare på varme omkostningerne. Tempus Heat A/S tilbyder Skandinaviens mest solgte strålevarme. Her kan et bredt udvalg af produkter og know-how.

Hvorfor vælge strålevarme?

Installering af strålevarme medvirker en række fordele, herunder bl.a. fordele der omfatter:

 

  • Økonomi
  • Enkelhed
  • Komfort

 

Ved strålevarme er det overfalder der opvarmes, dvs. mennesker og genstande, og ikke den omgivende luft. Hermed kan man sænke temperaturen samtidig med at komforten opretholdes. Herved er det muligt at spare penge på varmeregningen. Derudover producere strålevarme øjeblikkelig varme, og det sker hurtigere end traditionelle varmesystemer. Dette kan især være værdifuldt til udendørs brug, og til bygninger, der kun bruges lejlighedsvis, herunder kan bl.a. nævnes sportscentre og sommerhuse.

Installationen af strålevarme og nem og fleksibel. Derudover kræver strålevarme kun et minimum af vedligeholdelse, så du slipper om bekymringer om hvorvidt, hvornår og hvordan du skal vedligeholde dit varmesystem. Strålevarme er desuden brugervenligt, så det er nemt som dig som forbruger at finde ud af og enkelt at benytte.

Ved strålevarme er det genstande der opvarmes og ikke luften. Det medvirker til komfort og et behageligt klima. Det medvirker desuden til at der ikke opstår træk, som hurtigt kan give dårligere komfort. Og sidst men ikke mindst reducere strålevarme spredning af støv og partikler, da det ikke er luften, der opvarmes.  

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar