Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Sommeren kommer! - Dueholmkloster
Sommeren kommer! - Dueholmkloster
284
post-template-default,single,single-post,postid-284,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sommeren kommer!

Venter du også på at det skal blive den sidste søndag i marts. Her skifter vi i Danmark fra vintertid til sommertid og det vil sige at vi skal stille urene én time frem. Det vil også sige at vi så skal stille havemøblerne frem. Vi i Living In Style er glade for denne dag for så er foråret på vej og vi kan med god samvittighed begynde at annoncere for vore fine kvalitetshavemøbler og kurvestole mm.

 

Kurvestole

Vore kurvestole er at finde i et utal af varianter og kan bruges både inde og ude. Kurve Stolene fås også i flere forskellige farver så du altid kan finde noget der passer hos dig. Kurvestolene er velegnede til at stå både inde og ude. Står de udenfor skal hynderne selvfølgelig tages med ind så de undgår fugt og har vi en periode med meget regn eller fugt så har kurvemøblerne bedst af at komme i tørvejr – så holde de længere.

 

Indretningen

Det er blevet meget moderne igen at bruge kurvemøbler i sin indretning. Det har i nogle år været gemt lidt af vejen men er nu blev et stort hit igen. Det være sig både som enkle bænke evt i soveværelset eller som et kurvemøbelsæt i have eller udestuen. Møblerne er lette at flytte rundt med og er yderst behagelige at benytte

 

Kurvemøbler er lette at vedligeholde. De skal blot tørres af med en fugtig klud en gang imellem for at fjerne støv mm. Kurvemøblerne er også holdbare i mange år hvis de holdes tørre og fri for fugt.

 

Vi tilbyder flere former for kurvestole. Se bare her:

  • Spisebordsstole
  • Lænestole
  • Loungestole
  • Stole med høj ryg
  • Stole med armlæn

 

Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik i Odense så prøv at kigge her på vores hjemmeside. Vi står altid til rådighed med besvarelse af spørgsmål og har du specielle ønsker er vi også klar til at prøve at opfylde dem. Vi har egen fabrik i Indonesien hvor alle vore møbler bliver håndlavede så derfor er hvert produkt et stykke unika.  Kurvene levers selvfølgelig fragtfrit i Danmark og de levers samlet så der ingen opgaver er ved at opstille dem ud over at pakke dem ud af indpakningen.

 

Kurvestole er med til at give hjemmet eller terrassen et pænt indtryk af den danske hygge med et sydlandsk input og det vil passe ind i et hvert hjem også selvom solen ikke altid skinner på det.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar