Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Serviceeftersyn af din bil - Dueholmkloster
Serviceeftersyn af din bil - Dueholmkloster
266
post-template-default,single,single-post,postid-266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Serviceeftersyn af din bil

Hvor lang tid er det siden du sidst har haft din bil til serviceeftersyn? I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at skulle undvære bilen, mens den er til eftersyn, men det kan alligevel, i det lange løb, godt betale sig jævnligt at få foretaget et serviceeftersyn af sin bil.

Mange bruger rigtig mange timer i bilen, nogle køre typisk alene mens andre ofte har hele familien med. Det er derfor vigtigt at sikkerheden er i top, når du sætter dig ind i din bil, både for at passe på dig selv, men også for at passe på dine nærmeste.

Din Bilpartner

Din Bilpartner har autoværksteder i hele landet, hvor der står eksperter klar til at hjælpe dig og tage sig godt af din bil. De elsker at arbejde med biler, og medarbejderne tager løbende kurser og efteruddannelser for at sikre at de kan tage bedst muligt hånd om din bil, uanset hvilken bil du har. Og med værksteder spredt ud over hele Danmark, er du garanteret, at der også at et værksted tæt på dig.

Din Bilpartner tilbyder bl.a. følgende:

 

  • Basis serviceeftersyn
  • Lille serviceeftersyn
  • Stort serviceeftersyn

Hjulskifte

Derfor er du sikret at uanset hvilket eftersyn, din bil trænger til, så har Din Bilpartner en løsning, der dækker dine behov. Din Bilpartner tager imod alle udfordringer, og har altid fokus på at yde den bedste service, uanset om opgaven er stor eller lille.

Derudover kan du også få foretaget et synstjek af din bil, og finde ud af om bilen kan gå gennem syn. Er der fejl eller mangler, giver Din Bilpartner dig et godt tilbud på udbedring af fejlene, så du hurtigt og nemt kan komme videre, og ikke behøver bekymre dig om synstjek. Du bliver hermed sikret at din bil kan klare et synstjek.  

Book tid på hjemmesiden

Din Bilpartner har desuden en hjemmeside, www.dinbilpartner.dk . Her kan du nemt og hurtigt finde det værksted, der ligger tættest på dig, og du kan bestille en tid online. På den måde kan du i ro og mag, booke den tid der passer dig bedst, så du kan få hverdagen til at hænge sammen.

Uanset hvilket tilbud, du benytter dig af hos Din Bilpartner, kan du være sikker på at kvaliteten er i top, hvilket er din sikkerhed for at du hverken bringer dig selv eller dine nærmeste i fare, når I sætter jer ind i bilen.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar