Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Selfie eller familiefoto? - Dueholmkloster
Selfie eller familiefoto? - Dueholmkloster
301
post-template-default,single,single-post,postid-301,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Selfie eller familiefoto?

Selfies har gennem den seneste årrække vundet mere og mere frem. Og det er der en god grund til. Selfies er nemlig ofte sjove og hyggelige, og så er de nemme at tage. De fanger øjeblikket, stemningen og ikke mindst hyggen. Det helt særlige ved selfies er at de ikke kræver noget forarbejde, du kan tage dem lige når du har lyst, når du er sammen med venner eller familie, og har en hyggelig stund, som du gerne vil kunne kigge tilbage på. Eller du kan tage dem når du er alene. Det helt basale er at det ikke kræver nogen forberedelse og derfor er let og kan gøres overalt. Mange benytter sig derfor af det, og har ofte mange både sjove, pæne eller fjollede selfies liggende på deres telefon. Anderledes står det til med de klassiske familiefotos taget af en professionel fotograf.  

Ny tid – gamle traditioner

Men bare fordi de klassiske fotos taget af en professionel fotograf, kræver lidt mere af både økonomien og forberedelsen, betyder det ikke at de er på vej ud. Det er nemlig stadig populært at gå til fotografen, dog ikke i samme grad som det er at tage selfies. Men billeder taget af en professionel fotograf, kan noget helt andet end selfies taget med kameraet på en telefon. En fotograf er uddannet i at få dig til at se allerbedst ud! Og hvem vil ikke gerne det? Vil du gerne have smukke billeder, du kan kigge tilbage på med et smil i mange år fremover, kan det derfor være en god ide at tage til en fotograf, og få taget billeder. Uanset om det gælder en særlig begivenhed som bryllup, barnedåb, konfirmation mm, eller du ønsker at forevige familien eller dine børn, er en fotograf helt klar til opgaven. 

Find den rigtige fotograf

Der er et stort udvalg af fotografer, og det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige til at tage dine næste billeder. De fleste fotografer tilbyder dog fotografering indenfor følgende kategorier:

 

  • Babybilleder
  • Portræt
  • Bryllup

 

Hvis det er noget helt andet du ønsker af dine billeder, kan dette helt sikkert også lade sig gøre, hvis du kontakter en fotograf. På www.capturedmemories.dk finder du en professionel fotograf København. På hjemmesiden kan du ligeledes booke tid og finde inspiration til dine næste billeder, så du får dem ligesom du går og drømmer om, uanset hvilke drømme du har. 

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar