Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Privatleasing - Dueholmkloster
Privatleasing - Dueholmkloster
250
post-template-default,single,single-post,postid-250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Privatleasing

Står du en den situation, at bilen snart skal skiftes? For rigtig mange er biler en central del af hverdagen, og det kan være svært at undvære den. Det finder man hurtigt ud af hvis der er sket en skade på bilen og den derfor skal på værksted et par dage, eller man på grund af en anden årsag skal undvære bilen i et par dage. Grunden til at bilen kan være så svær at undvære, er at den giver en stor frihed, og den gør det nemt at komme lige derhen man ønsker, lige når man ønsker.

Men selvom vi er glade for biler, ældes de, ligesom alt andet, med tiden. Og på et tidspunkt bliver det tid til en ny bil. Er du dér, hvor du er på udkig efter en ny bil, skal du måske overveje om din næste bil skal være en leasingbil.

Fordele ved leasing

Der er en række fordele ved at lease en bil fremfor at købe. Når du leaser en bil, skal du ikke bekymre dig om reparationer og andre ubehagelige økonomiske omkostninger. Hvis der sker noget med din leasingbil, er det nemlig forhandleren, der tager sig af de økonomiske omkostninger. Du slipper derfor for at skulle bekymre dig om uforudsete regninger.

Lease en Citroën

Autocentralen tilbyder privatleasing af Citroën, og de står klar til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dine ønsker og behov. Autocentralen ligger i både Haderslev og Kolding, hvor der står eksperter klar, til at tage imod dig, og hjælpe dig godt på vej til leasing af din næste bil. Med Citroen leasing kan du vælge imellem en række modeller:

Citroën C3 ICONIC

Citroën C3 SKYLINE

Citroën Grand C4 Cactus

På den måde kan du vælge den bil der passer bedst til dine og behov og falder mest i din smag. Prisen for leasing afhænger af hvilke bil du ønsker at lease, samt hvor meget ekstraudstyr bilen indeholder. Derudover skal der ved afhentning af bilen betales et engangsbeløb, som også afhænger af hvilken bil du ønsker at lease. Privat leasing kan foregå i op til 36 måneder, men det er selvfølgelig dit valg, hvor længe du ønsker at lease bilen.

Når du leaser får du et overblik over hvilke månedlige udgifter der er forbundet med leasingaftalen, og du skal ikke bekymre dig om yderligere regninger fra værksted, grundet reparationer, det er da til at finde ud af.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar