Ny motor - Dueholmkloster
260
post-template-default,single,single-post,postid-260,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ny motor

Uheldet er som regel ude, når det er allermest ubelejligt. Du kender det helt sikkert, og har måske selv stået i en situation hvor din bil enten ikke vil starte, eller under en køretur pludselig ikke kan køre længere. Og hvad gør man så? Med vejhjælp kan du nemt få transporteret din bil til det nærmeste værksted, men at have sin bil på værksted kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Er du derfor den mere handy type, har du måske derfor mod på selv at reparer din bil.

Få de rigtige reservedele

Hvis du selv ønsker at reparere din bil, kræver det at du har de rigtige reservedele til rådighed, og gerne med det samme, når der er brug for dem. Det gælder uanset hvad bilen fejler. Hos Østjysk motor og dieselservice kan man finde Danmarks måske største udvalg af fabriksnye, renoverede og brugte motorer. Udvalget kan ses på deres hjemmeside www.oestjysk-motor.dk. Her kan man desuden søge efter nye og brugte motorer i deres database, hvor alle de lagerførte modeller kan findes. Og kan du ikke finde det du søger, kan Østjysk motor og dieselservice i løbet af få arbejdsdage skaffe det hjem til dig. På den måde kan du være sikker på at få de helt rigtige reservedele til din bil.

Hjælp til reparation

Hvis du ikke er gør-det-selv typen, har Østjysk motor og dieselservice også en række erfarne mekanikere, der står klar til at hjælpe. Deres værksted er fuld af mekanikere, som udelukkende beskæftiger sig med dieselmotorer dagen lang. Så er du på udkig efter erfarne mekanikere til udskiftning af din motor, har du fundet det rette sted. Mekanikerne har meget erfaring og stor indsigt på dette felt, og stiller sig til rådighed med følgende:

  • Rådgivning
  • Reparation
  • Montering

 

På den måde er de med dig gennem hele processen, hvilket betyder at du som kunde er i trygge hænder, lige fra bilen siger fra, til den igen er klar til at trille ud på vejene og kører endnu flere kilometer.

Hvis du vil passe godt på din dieselmotor, er der nogle få tommelfingerregler, du bør overholde. Det anbefales at du maksimalt kører 10.000 km mellem hvert olieskift, og helt aldrig over 15.000 km. Ved at overholde dette passer du godt på din motor og sikre din motor en lang levetid. Det er ikke bare godt for din bil, men giver også både tryghed og økonomisk sikkerhed for dig og din familie.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar