Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Lej en bil - Dueholmkloster
Lej en bil - Dueholmkloster
271
post-template-default,single,single-post,postid-271,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lej en bil

Har du på et tidspunkt haft behov for en ekstra bil i en kortere periode, eller står du lige nu og mangler en ekstra bil? Så kan det måske være en mulighed at leje en bil, i en kortere periode. Hos Midtjysk Biludlejning står de klar til at hjælpe dig med at finde den lejebil du har behov for.

Midtjysk Biludlejning er lokaliseret i Herning, også kendt som hjertet at Jylland. De har et bredt udvalg af biler til udlejning, og de har derfor helt sikkert også en bil, der passer til dit behov, uanset hvilke behov du har.

På deres hjemmeside, www.midtjyskbiludlejning.dk, kan du finde en oversigt over alle deres lejebiler. Her kan du også booke biler.

Bredt udvalg af biler

Behovet for en ekstra bil i en kortere periode kan skyldes mange forskellige ting, bl.a. at man skal flytte og derfor har brug for at leje en stor bil eller trailer, så man kan få fragtet sine ting. Det kan også opstå hvis man er en mindre gruppe, der skal på tur, og derfor måske har brug for en minibus, så der er plads til alle. Det kan også skyldes at man måske slet ikke har en bil, og har behov for en, til bestemte formål eller at en bil bare ikke altid er nok, og det er nødvendigt, med en ekstra i nogle tilfælde.

Hos Midtjysk Biludlejning har de et bredt udvalg af leje biler, der bl.a. omfatter:

  • Mikrobiler
  • Mellemklassebiler
  • Flyttebiler
  • Minibusser
  • Specialbiler

På den måde kan du leje lige den bil, der passer til dine behov.

Alt det praktiske

Når du lejer en bil ved Midtjysk Biludlejning sker det på dagsbasis. Det betyder at man som tommelfingerregel kan hente bilen kl. 8:00 og skal levere den tilbage 7:30, den efterfølgende dag. Hvor mange dage man ønsker at leje bilen, er dog helt op til en selv, så lejeperioden bliver tilpasset behovet. Afhentning at sker typisk inden for normal åbningstid, men der er også mulighed for at lave særlige aftaler, hvis dette skulle blive nødvendigt. Aflevering af bilen kan derimod ske på alle tidspunkter af døgnet, dvs. både indenfor og udenfor åbningstider, hvilket for dig giver mere fleksibilitet. Helt praktisk fungerer det ved at du ved aflevering af bilen, kommer nøglen i postkassen.

Når du lejer en bil ved Midtjysk Biludlejning får du altid de første 100 km med i prisen.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar