Lease en bil nu - Dueholmkloster
245
post-template-default,single,single-post,postid-245,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lease en bil nu

Der er mange muligheder for at anskaffe sig en ny bil. Man kan bl.a. købe enten en hel ny bil lige fra fabrikken, eller man kan købe en brugt bil. Derudover kan man også lease en bil. Hvilken mulighed der er bedst, afhænger af hvilke behov man har. Der er både fordele og ulemper ved alle tre muligheder, og det skal derfor overvejes hvilke ønsker og behov man har til sin nye bil. Ved køb af en ny bil, er man sikker på at bilen på forhånd hverken har skader eller fejl. Til gengæld mister bilen hurtigt stor værdi, lige når den triller ud fra forhandleren. Ved køb af en brugt bil, kan man ikke altid være sikker på bilens stand på forhånd, og dermed kan der være usikkerheder forbundet med køb af brugte biler. Prisen for brugte biler afspejler dog også ofte dette, og de er derfor billigere end nye biler. Ved billeasing gælder nogle andre regler. Det er både muligt at lease helt nye biler, men også brugte biler.

Fordele ved billeasing

Ved leasing af bil følger en række fordele i forhold til at købe en bil. Nogle af fordele er blandt andet:

 

  • Ingen uforudsete udgifter
  • Fast månedlig betaling
  • Stor fleksibilitet

 

Når man leaser en bil, giver man ved afhentning af bilen et engangsbeløb og efterfølgende et fast månedligt beløb. Ofte dækker forhandleren, hvis der skulle opstå uforudsete skader på bilen. På den måde er der en ekstra sikkerhed i at der ikke kommer pludselige udgifter, der hurtigt kan løbe op. Derudover giver leasing mulighed for at man med en måneds varsling kan opsige sin leasingkontrakt. Dette giver stor mulighed for fleksibilitet, da man hermed ikke er bundet af bilen på samme måde, som hvis man køber en bil. Hvis man køber en bil, det gælder både hvis man køber en ny eller en brugt bil, kan det være dyrt at skille sig af med bilen igen, da den siden man har købt den, ofte har mistet stor værdi. Dette gælder især hvis bilen er nylig købt. Generelt er det derfor, økonomisk set, en god ide at beholde biler i en længere periode.

Ændring af behov

Ens behov kan hurtigt ændre sig, og derfor kan det være en fordel at ens bil forhold også hurtigt kan ændres. Dette er der mulighed for, hvis man leaser en bil, uden at det økonomisk koster dyrt.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar