Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Ha’ din skitsebog lige ved hånden - Dueholmkloster
Ha’ din skitsebog lige ved hånden - Dueholmkloster
281
post-template-default,single,single-post,postid-281,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ha’ din skitsebog lige ved hånden

Uanset om du er den kreative eller mere struktureret type, kan en skitsebog medvirker til at gøre hverdagen enten nemmere eller sjovere. Skitsebøger haren lang række anvendelsesmuligheder og der findes rigtig mange forskellige typer af skitsebøger med forskelligt design og i forskellige prisklasser. De findes både i enkelte og elegante udgaver til mere farvestrålende og iøjnefaldende udgaver. Så uanset hvilket udtryk du er på udkig efter, når du finder skitsebogen frem, kan du få det som du ønsker.

Skitsebog til kreativitet og struktur

Men hvad bruger man egentligt en skitsebog til? Er du den kreative type er en skitsebog god til skitser, tegninger og andre finurligheder, og hvad der ellers lige skulle falde dig ind. Med en skitsebog tæt ved hånden, kan du således altid nemt og hurtigt udtrykke din kreativitet uanset om det er en hurtig tanke der slår dig, eller noget der har rumsteret i dit hoved i en længere periode. Er du derimod den mere struktureret type, kan det også være en god ide at holde skitsebogen i nærheden. På den måde kan du hele tiden notere ideer, eller ting du skal huske. På den måde kan du hele tiden holde overblikket, uden at blive forstyrret af telefoner eller andre beskeder, der hele tiden popper op med advarsler, om hvad du skal huske.

Vælg den rigtige skitsebog

Når du skal vælge, hvilken skitsebog, der passer bedst til dig og dine behov, er der flere ting du bør overveje. Hvis du tager udgangspunkt i følgende, går det ikke helt galt:

 

  • Pris
  • Kvalitet
  • Design og størrelse

 

Skitsebøger findes i et hav af prisklasser, og afhængig af hvad du skal bruge din skitsebog til, kan der være forskel på hvilken skitsebog du skal købe. Hvis du bruger din skitsebog til fine tegninger eller illustrationer, kan det være en god ide at investere i en lidt dyre skitsebog, hvor papirkvaliteten typisk vil være i top. Bruger du derimod udelukkende din skitsebog til hurtige noter og andre måske mindre vigtige ting, er det ikke nødvendigt at ofre større beløb på en skitsebog. Yderligere kommer skitsebøger i et hav af designs og størrelse og derfor er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvad du skal bruge skitsebogen til, og ud fra dette kan du vælge den størrelse der, for dig, vil være ideel til lige netop dette formål. Hvilket design du skal vælge, afhænger af din stil.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar