Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Giv dine gamle ting nyt liv - Dueholmkloster
Giv dine gamle ting nyt liv - Dueholmkloster
322
post-template-default,single,single-post,postid-322,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Rimeco

Giv dine gamle ting nyt liv

I de senere år er der kommet mere og mere massiv fokus på at genanvende gamle materialer, og derved give dem nyt liv. Og med god grund! Vi skal passe på de materialer vi har, de er dyrebare, og hvis vi fortsætter med at udvinde materialer fra naturen, som vi gør i dag, ender vi med at løbe tør for de vigtigste materialer, og det måske endda ikke så langt ude i fremtiden. Du tænker måske ikke på dine gamle ting, som du gerne vil smide ud, som værdifulde. Men faktisk kan materialerne genanvendes og det giver dem stor værdi. Derfor er det vigtigt at du sortere dit affald, inden du smider det til storskrald. For hvis det skal lykkes at genanvende og genbruge de værdifulde materialer, så vi kan skåne miljøet, er det vigtigt at alle er med og at alle gør en indsats. 

Gå forrest i kampen

Hvis det skal lykkes at genanvende størstedelen af de materialer, der allerede benyttes, kræver det ligeledes at der er nogen der tør gå forrest i kampen. Desuden skal der forskes i bedre og metoder til at genanvende diverse materialer, ligesom det kræver forskning at undersøge hvordan vi kan genanvende de materialer, der ikke allerede bliver genanvendt i dag, således vi kan genanvende al vores affald, og dermed få mest muligt ud af det. Rimeco er en af frontløberne, når det kommer til genanvendelse. De har været i branchen i 130 år, og ved derfor hvad de snakker om, når det kommer til genanvendelse. De beskæftiger sig primært med genanvendelse af følgende:

 

  • Jern 
  • Stål 
  • Aluminium 
  • Kopper
  • Rustfri stål 

 

Du kan læse meget mere på deres hjemmeside Rimeco.com.

Godt for miljøet

At genanvende gamle materialer og produkter medvirker også til at nedsætte CO2 udledning og sparer energi. Dette er rigtigt vigtigt i forhold til at prøve og imødekomme klimaforandringerne, der fylder rigtig meget i det offentlige rum. Den globale temperatur er stigende, og det er et kæmpe problem på mange områder. Blandt andet betyder det at havene stiger, og derved vil dække et stort areal af land, hvor der derved ikke længere kan være beboelse. Det er derfor rigtig vigtigt at vi tænker miljørigtige løsninger overalt, for at stoppe denne udvikling, og et godt sted at starte er ved at genanvende og dermed udnytte de materialer, der allerede er udvundet fra naturen. Så vi derved udnytter materialernes fulde potentiale bedst muligt.  

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar