Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Mangler du inspiration til firmagaven? - Dueholmkloster
Mangler du inspiration til firmagaven? - Dueholmkloster
232
post-template-default,single,single-post,postid-232,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Mangler du inspiration til firmagaven?

Det kan være utroligt svært at finde den helt rigtige firmagave hertil dine utrolig dygtige og flittige medarbejdere. hvem har ikke prøvet at få en lidt fesen gave af chefen? og føle sig lidt som om det egentlig kunne have været ligegyldigt om man fik den eller ej? det har de fleste nok. En god firmagave kan virkelig vise sit værd i forhold til medarbejder glæde og tilværelse. de kommer til at føle sig mere velkommen, bemærket og værdsat med en god gave, der rent faktisk er benyttelig. en god gave giver også bedre moral i mellem medarbejdere og chefen.

De gode gaver

 

Det kan være en fordel at købe sine firmagaver hos folk der ved hvad der er populært at give i gave. når man modtager en god gave, bliver man jo automatisk glad og de vil huske at det var her de fik de gode gaver, i forhold til der hvor de fik de der kedelige gaver. dem er der som regel ingen der husker på.

 

Gave forslag

  • Kendte design produkter
  • Vin
  • Rom, whiskey eller rom
  • Tøj, eventuelt med logo
  • Powerbanks
  • gavekort

 

Vælg det rigtige

 

Hvis dit firma sælger vin, så virker en vingave formentlig ikke særlig godt på de fleste medarbejder da det ville være alt for oplagt til en gave. derfor kan det være en fordel at bruge et firma til at finde på de helt rigtige gaver der kan komme som en overraskelse og helt uventet. hvis man har specielle ønsker der skal indgå i en gave eller et specielt tema eller hvad du nu finder på og har i tankerne kan det som regel altid arrangeres. firmagaver behøver ikke at være de dyreste ting i verden, men en velovervejet og gennemtænkt gave kan man komme rigtig langt med. det giver også bedre selv moral at give en gave man er glad for at give end en man egentlig ikke engang selv ville blive glad for!

Ingen kommentar

Skriv en kommentar