Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Find dit nye drømmehus - Dueholmkloster
Find dit nye drømmehus - Dueholmkloster
229
post-template-default,single,single-post,postid-229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Find dit nye drømmehus

Står du og overvejer om du skal bygge nyt hus eller købe et noget ældre hus og lave en komplet gennemrenovering? Type huse er generelt meget billigere at opføre end at gå i krig med en stor ombygning af et ældre hus. Det kan være meget uoverskueligt at renovere et gammelt hus, og der kommer generelt mange ekstra omkostninger ved at renovere ældre huse, da man ikke kan se hvad der gemmer sig bag de gamle mure og facader. type huse er generelt også nemme at få byggetilladelser ti, da de er masseproduceret og tegningerne nemt kan tilpasses. det er en fordel i forhold selv at få tegnet sit hus af en arkitekt.

Hvilket typehus skal man vælge?

 

Der findes mange forskellige typehuse og helt sikkert også et der passer til jeres/dit eget behov og særlige ønsker til hvordan huset skal være indrettet. alle typehuse er i forvejen arkitekttegnet og kan nemt ændres.

 

de mest kendte type huse er:

  • Længehuse
  • Vinkelhuse
  • Funkishuse
  • T-huse

 

De store valg

Der er mange overvejelser når man skal bygge et komplet helt nyt hus op fra bunden af hvilke materialer skal man vælge? vidste du at en mursten ikke blot er en mursten og at der findes flere hundrede forskellige typer sten selvom de alle sammen er røde? det er et stort valg når man skal vælge hvilken type mursten man skal bygge sit nye hus op med. Det er jo trods alt det der kommer til at være facaden på dit nye skønne hus og det der for det til at fremstå helt unikt og specielt som man ønsker det. det samme gælder indretningen inden for, skal det være vandskurede vægge? spartlede vægge? rustikke vægge? det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan det kan komme til at fremstå i et nyt typehus!

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar