Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Byg drømmehuset - Dueholmkloster
Byg drømmehuset - Dueholmkloster
263
post-template-default,single,single-post,postid-263,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Byg drømmehuset

Går du med en drøm om at bygge dit drømmehus? Så ved du helt sikkert at husbyggeri indebære en helt masse beslutninger og valg der skal tages. Alt lige fra placering til indretning og stil. Det kan være svært at overskue de mange beslutninger, og nogle ting kræver at man har en baggrundsviden, så man kan træffe den rigtige beslutning. Inden man tager første spadestik, kan det derfor være en god ide at tage kontakt til en fagmand, der kan være behjælpelig med at svare på alle typer af spørgsmål, man kunne have, inden man starter det store projekt.

Byggeprocessen

Hos Christian Panbo A/S står eksperter klar til at hjælpe dig godt på vej i dit byggeprojekt, og det uanset om du endnu kun har tankerne i hovedet eller om du allerede er godt i gang. Her kan du også finde inspiration til dit byggeprojekt, ved bl.a. at kigge på nogle af de huse, Christian Panbo allerede har opført. Og de giver desuden en guide til, hvilke ting, der er vigtige at overveje, når du bygger hus. Det dækker bl.a. over følgende:

Antal værelse, kontor, køkken, alrum, stue, badeværelser mm.

 

  • Antal etager
  • Placering mht. udsigt
  • Budget

Bæredygtigt byggeri

Christian Panbo har desuden fokus på miljøet og bygger derfor træhuse af økologisk grantræ. Træhuse er både sund fornuft og god økonomi. Det naturlige og økologiske træ, der danner grundsten for Christian Panbos træhuse er med til at skabe de perfekte rammer for familien, og derudover minimere det risikoen og astma- og allergi. Ved at vælge træ, som grundsten til dit hus, gør du således noget godt for dig selv og din familie, samt jeres fremtidige sundhed – det er sund fornuft.

Husene er desuden energivenlige, hvilket betyder at du kan spare penge på varmeregningen i fremtiden. Der er således også god økonomi at bygge et træhus.

Hvis du vælger at Christian Panbo skal gøre dine byggedrømme til virkelighed, er du således sikret et hus, der mindsker risikoen for allergener, og dermed passer ekstra godt på dig og din familie, samtidig med at du i fremtiden kan spare penge på varmeregningen. Og er du i tvivl om noget, eller bare gerne vil have en uforpligtende snak eller tilbud, står de klar med de rette fagfolk, der er klar til at hjælpe dig godt på, så du kan komme helt i mål med dine drømme angående bolig.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar