Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Bliv set online - Dueholmkloster
Bliv set online - Dueholmkloster
278
post-template-default,single,single-post,postid-278,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bliv set online

Skal du markedsføre dig på de sociale medier såsom facebooke, twitter eller har du en hjemmeside som hænger lidt. Så kontakt tapasdeluxe. Vi er et kreativt team som hellere end gerne vil være i arbejdstøjet for at udføre opgaver til gavn for dig og din virksomhed. Vi står klar til at hjælpe uanset om det er et budskab du skal have i avisen eller om det er en komplet digital kampagne som du ønsker igangsat. Her er intet for stort eller for småt.

 

Digital markedsføring kan være mange ting:

 

  • Animationsfilm
  • LED Banner
  • Animeret maskot
  • Animeret logo
  • Facebook cover video

 

Småfilm

Animerede småfilm er næsten uundgåeligt i den digitale markedsføring nu om stunder. Vi bliver alle tiltrukkede af små overkommelig film på de sociale medier som hurtigt kan lade sig se og er de spændende nok ja så klikker vi jo videre på dem. Vi i Tapasdeluxe har sat en målsætning om at vi vil gøre det bedste der er os muligt for at lave animerede film som tiltrækker kunder. Vi har fingeren på pulsen for de nye trends og lytter også gerne til kundens ønsker så vi i fællesskab kan få den bedste løsning frem for virksomheden.

 

Mangler du et friskt pust til din hjemmeside eller er du bare kørt træt af at opdatere den så står vi klar til at hjælpe dig videre. Vi er et bureau som har kontor ti to kontinenter og har derfor 6 timers mere arbejdstid til rådighed i døgnet, så vi hurtigere kan få arbejdet fra hånden. Vi er fordelt på flere nationaliteter så vi derved også har fingeren på pulsen for hvad der rører sig ude i verden af trends mm.

 

kom frem i verden

Markedsføring er en vigtig del af at drive virksomhed. Du skal være synlig for at få kunder for konkurrenten er også synlig. Det ændres hele tiden hvad der er optimalt og vi er til for at hjælpe dig bedst muligt på vej.

Vi har lavet animerede videoer og andre markedsførings materialer for blandt andet Jammerbugt posten, Hobro Handel og også for Arla Foods så vi ved hvad der skal til for at komme frem.

 

Animerede film kan være små videoer lige fra 30 sekunder til 3 min men de fleste skal kun være under 1 min for at man ikke falder fra igen. Kunsten er at få budskabet ud på den korte tid og samtidig virke interessant og troværdig så kunden har lyst at se og høre mere  

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar