Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Bliv iværksætter? - Dueholmkloster
Bliv iværksætter? - Dueholmkloster
313
post-template-default,single,single-post,postid-313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
ivs til aps

Bliv iværksætter?

Går du om en drøm om at blive iværksætter, men har svært ved at finde hoved og hale i alt papirarbejdet dette medfører, er der hjælp at hente. Der er forskellige muligheder for at starte en virksomhed. Man kan både oprette et iværksætterselskab eller et anpartsselskab. Et iværksætterselskab er for dig, der ikke råder over kr. 40.000 til stiftelse af et anpartsselskab. Der er dog lige dét ved det, at Erhvervsstyrelsen har valgt at lukke ned for iværksætterselskaber den 1. marts 2021. Det betyder derfor at alle IVS omdannes til et anpartsselskab eller lukkes inden denne dato. 

Fordele ved at stifte et iværksætterselskab

På trods af at alle IVS-selskaber skal omdannes til et anpartsselskab eller lukkes inden den 1. marts 2021, kan der være fordele forbundet med at starte et IVS-selskab, hvis du som iværksætter, gerne vil starte din egen virksomhed. Hvis du ønsker at starte en virksomhed med begrænset ansvar er IVS løsningen. Med henblik på at tjene mere end kr. 40.000 i dit selskab efter skat inden den 1. marts 2021, så vil du efterfølgende råde over et anpartsselskab. På den måde kan det, på trods af at IVS-selskaber nedlægges, være en  fordel at starte din virksomhed som IVS og efterfølgende omdanne det til et anpartsselskab. 

Kom godt i gang 

Det kan være en sand jungle at finde ud af alle de formelle ting omkring det at opstarte og drive en virksomhed. Derfor er der heldigvis hjælp at hente, også når det kommer til at omdanne et IVS-selskab til et anpartsselskab. På ivstilaps.dk kan du finde al den hjælp du har behov for, og der står kompetente fagfolk klar til at hjælpe dig godt på vej. Du kan blandt andet få hjælp til følgende:

 

  • Kom i gang med IVS
  • Omdanne nuværende IVS-selskab til ApS-selskab
  • Få hjælp gennem hele processen – også til papirarbejdet
  • Udarbejde revisorerklæring

 

Du får således hjælp hele vejen gennem processen, så går du med en drøm om at starte din egen virksomhed er det ikke de formelle krav, der skal begrænse dig. Yderligere kan de hjælpe med færdigregistrerede iværksætterselskaber, der er klar til dig, hvor du er garanteret der aldrig har været drift i selskabet samt at de sørger for navneændring, ændring af formål, ændring af ledelse, registrering af reelle og legale ejere samt registrering af moms og A-skat. På hjemmesiden finder du al den information du har brug for. 

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar