Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dueholmkloster.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Alt til rørarbejde - Dueholmkloster
Alt til rørarbejde - Dueholmkloster
310
post-template-default,single,single-post,postid-310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
letvaegtsror

Alt til rørarbejde

Står du overfor et byggeprojekt, der involverer nye rør? Så kan du med fordel aflægge arnumrør.dk et besøg. De har alt indenfor rør arbejde, og deres brede sortiment dækker blandt andet følgende:

 

  • Kloakrør / fittings
  • Drænrør / fittings
  • Nedsivning
  • Kabelrør / fittings
  • Brønde / pumper
  • Vvs / afløb / gulv

 

Samt meget, meget mere som blandt andet letvægtsdæksel og andet brøndgods. Uanset hvilken type rør-projekt du står overfor, kan du derfor finde de helt rigtig rør her. 

Arnum rør

Arnum rør er en virksomhed, der blev etableret i 1955 af Edward Munk og var placeret på sin nuværende adresse, som dengang bestod af en åben mark. Fra begyndelsen og frem til slutningen af 60’erne bestod sortimentet stort set udelukkende af mursten og ler rør, som var fremstillet af ler fra de omkringliggende marker. Siden er sortimentet blevet udvidet og tilpasset markedet. I 1984 indgik drænslanger af plastrør således også som en del af sortimentet. Og med plast inkorporeret i sortimentet gav det anledning til at udvide kundekredsen. 

Få hjælp og vejledning

Arnum rør er således i virksomhed med nogle år på bagen. Det betyder også at de har stor erfaring og ekspertise inden for området. Er du i tvivl eller har spørgsmål kan du derfor altid kontakte dem, og være sikker på at du får faglig og kompetent hjælp, uanset hvilke ud problemstillinger eller udfordringer, du skulle stå overfor. Så hvis du er i gang med et byggeprojekt, eller står overfor at skulle i gang med et nyt byggeprojekt, der involvere rør på den ene eller anden måde, så kontakt Arnum rør, hør om deres produkter, og så kan I i fællesskab, finde den bedste løsning, der passer til dig og dine behov, uanset hvad disse omhandler. De levere desuden rør til konkurrencedygtige priser, og du kan derfor altid være sikker på at få et godt tilbud, og derved ikke betale for meget for dine nye rør. Et byggeprojekt bliver ofte ret omfattende, og derfor er der helle ingen, der har lyst, eller råd, til at betale overpriser for diverse materialer. Med Arnum rørs brede sortiment, er du ligeledes sikret at finde noget, der passer til lige præcis dit projekt, uanset hvad det omhandler. På deres hjemmeside kan du desuden selv se deres sortiment, og få et overblik over alle de varer de fører, og du kan ligeledes selv bestille online. 

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar